Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Euro 2024

Ronaldov recept za uspeh? Georgina, družina in veliko gole kože

Med nogometnimi zvezdniki, ki bodo igrali v Nemčiji, močno odstopa Cristiano Ronaldo, ki je najbolj uspešen športnik na družbenih omrežjih.
Vragolije Benija Šeška po vrnitvi na treninge v Leipzigu. Foto: Instagram
Vragolije Benija Šeška po vrnitvi na treninge v Leipzigu. Foto: Instagram
7. 6. 2024 | 20:00
8. 6. 2024 | 11:54
7:49

V nadaljevanju preberite:

Pot do slave danes vodi prek družbenih omrežij, tudi v poklicih, v katerih je talent še vedno na prvem mestu.

Družbena omrežja se bliskovito hitro spreminjajo, z njimi tudi navade zvezdnikov in načini, kako jih izkoriščajo, med športniki pa nogometašem ni para. Na instagramu, ki je z vidika monetizacije priljubljenosti kralj med športniki, je v petdeseterici uporabniških računov sedem asov, od tega štirje zdajšnji in en nekdanji nogometaš. Ob bok sta jim stopila zgolj legendarni košarkar LeBron James in zvezdnik kriketa Virat Kohli.

Cristiano Ronaldo je najbolj priljubljen uporabnik instagrama, a na lestvici – zanimivo – ni prvi. S 625 milijoni sledilcev zaostaja le za uradnim profilom tega družbenega omrežja, ki ima kar 670 milijonov sledilcev. Kako je torej Cristiano prišel do svetovne slave na svetovnem spletu?

Že hiter pogled na njegove objave kaže, da gre za odlično dodelano strategijo, s katero zadovoljuje želje in potrebe vseh skupin sledilcev. Prednjačijo objave s tekem, vendarle je Ronaldo še vedno nogometaš, čeprav zaradi predstav v Al-Nassru vsaj na stari celini zagotovo ne pridobiva na priljubljenosti.

Celoten članek in še več zgodb prinaša na 200 straneh posebna Delova revija Euro 2024, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih za časopise in revije.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine