Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Euro 2024

Dušan Vlahović: Slovenija premagala Portugalsko in Dansko (video)

Srbski nogometaš Dušan Vlahović je v intervjuju ocenil tudi moč srbskih tekmecev na evropskem prvenstvu v Nemčiji.
Dušan Vlahović ima za seboj odlično sezono v majici Juventusa. FOTO: Pedja Milosavljevic/AFP
Dušan Vlahović ima za seboj odlično sezono v majici Juventusa. FOTO: Pedja Milosavljevic/AFP
F. T.
7. 6. 2024 | 15:01
7. 6. 2024 | 15:01
2:02

Srbski nogometaš Dušan Vlahović je spregovoril za uradni portal Srbske nogometne zveze (FSS), v intervjuju pa je ocenil tudi moč srbskih tekmecev na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Napadalec Juventusa bo gotovo najmočneje ogrožal vrata, ki jih bo 20. junija v Münchnu branil slovenski vratar Jan Oblak. Toda 24-letni Beograjčan – sodi v družino Partizanovih izdelkov – ni najbolje proučil dosežkov slovenske izbrane vrste.

Anglija morda favorit za končno zmago

»V naši skupini igra Anglija, ki je morda na vrhu favoritov za končno zmago na euru 2024. Tudi Slovenija ima za seboj odlične kvalifikacije za turnir. Nazadnje je marca premagala Portugalsko, že prej pa v kvalifikacijah tudi Dansko, ki je bila na zadnjem euru polfinalistka in je pustila odličen vtis,« je zatrdil Vlahović. Slovenija resda ni premagala Danske – v Stožicah ni bilo zmagovalca, v Københavnu pa je izgubila z 1:2 –, gotovo pa besede 24-letnega Srba razkrivajo previdnost, ki jo čutijo Srbi pred spopadi v skupini C.

»No, tudi mi imamo močno reprezentanco, verjemite, da bomo pripravljeni za tekme z vsemi tremi v skupini. Pričakujem, da bomo v Nemčiji ustvarili dober rezultat za Srbijo,« je napovedal Vlahović, ki je spregovoril tudi o znameniti tekmi med Jugoslavijo in Slovenijo z eura 2000, ki se je razpletla z izidom 3:3.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine