Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Rokomet

Bravurozne obrambe Zaponška niso bile nagrajene, Celje ostaja z ničlo

Celje Pivovarna Laško doživelo še četrti poraz v EHF ligi prvakov, v Zlatorogu je dramatično končnico dobil Montpellier. Ekipa Alema Toskića pokazala srčnost.
Rok Zaponšek je imel svoj večer, toda Celje je ostalo brez točk v ligi prvakov. FOTO: Slavko Kolar
Rok Zaponšek je imel svoj večer, toda Celje je ostalo brez točk v ligi prvakov. FOTO: Slavko Kolar
11. 10. 2023 | 20:32
11. 10. 2023 | 21:07
2:17

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so na tekmi 4. kroga EHF lige prvakov v dvorani Zlatorog izgubili proti francoskemu Montpellieru z 29:31 (17:17). Celjska ekipa bo 18. t. m. gostila slovito Barcelono.

Slovenski prvaki tudi po četrtem dvoboju ostajajo brez točk v skupinskem delu najbolj imenitnega klubskega tekmovanja na stari celini. Po danskem Gudmeju, portugalskem Portu in nemškem Magdeburgu so jim mero vzeli še tradicionalni tekmeci iz Montpelliera, ki so v dramatični končnici strli odpor najmlajše ekipe v ligi prvakov iz mesta grofov.

V celjski ekipi sta bila na današnji tekmi najbolj učinkovita Tim Cokan z devetimi in Mitja Janc s šestimi goli, najboljši posameznik tekme je bil domači vratar Rok Zaponšek, ki je zbral 16 obramb, vendar to ni bilo dovolj za prvo točko.

Je bila pa predstava igralce Alema Toskića, ki so si prislužili aplavz kakih 1500 gledalcev, dobra vzpodbuda pred sobotnim domačim derbijem z Gorenjem, na katerem bo zmaga nujna, če želijo Celjani ubraniti naslov državnih prvakov.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine