Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Naslov v ligi NBA boljši od spolnosti

Giannis Antetokounmpo bi rad še enkrat podoživel občutke iz šampionskega leta 2021. Poroka bo, ampak ne še tako kmalu. Milwaukee najboljši na vzhodu.
Giannis Antetokounmpo je eden najboljših igralcev v ligi NBA. FOTO: Benny Sieu/USA Today Sports
Giannis Antetokounmpo je eden najboljših igralcev v ligi NBA. FOTO: Benny Sieu/USA Today Sports
P. Z.
17. 3. 2023 | 10:23
17. 3. 2023 | 10:25
1:44

Košarkarski zvezdnik Giannis Antetokounmpo in novi soigralec Gorana Dragića pri Milwaukee Bucks si silno želi še enkrat osvojiti naslov prvaka v ligi NBA, kar potrjuje njegova izjava za The Athletic, da so bili občutki po zmagi leta 2021 boljši kot spolni odnos.

Grk nigerijskih korenin je takrat na odločilni šesti tekmi finala dosegel zgodovinskih 50 točk. »To je bil nepozaben občutek, eden najboljših, ki sem jih doživel. Vem, da bo moja izjava 'zažgala' socialna omrežja, ampak lahko rečem, da je bilo boljše kot – kako naj se izrazim, da ne bo kaj narobe – intimen odnos. Saj veste, kaj mislim. Imam rad svojo zaročenko in otroka, ampak ...,« je bil zgovoren 28-letnik in na vprašanje, ali bo kmalu poroka z Mariah Riddlesprigger, odgovoril: »Ne še, ampak bo. Nisem še zaprosil.«

V NBA se bliža končnica, v kateri je Milwaukee najboljši v vzhodni konferenci. »Greek Freak«​ Antetokounmpo ima povprečje 31,5 točke, 11,9 skoka in 5,5 asistence. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine