Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Luko Dončića in Kyrieja Irvinga bi potrebovali že v Los Angelesu

Košarkarji Dallasa do zmage v San Antoniu, a njihove težave v boju za končnico lige NBA še zdaleč niso izpuhtele. Na vrsti so Jezerniki.
Luka Dončić ni igral v San Antoniu, a je prijazno pozdravil domačega trenerja Gregga Popovicha. FOTO: Jerome Miron/USA TODAY Sports
Luka Dončić ni igral v San Antoniu, a je prijazno pozdravil domačega trenerja Gregga Popovicha. FOTO: Jerome Miron/USA TODAY Sports
16. 3. 2023 | 18:00
16. 3. 2023 | 18:15
4:35

V nadaljevanju preberite:

Pred 70. nastopom v svoji 43. sezoni v ligi NBA so košarkarji Dallasa delovali zaskrbljeno, čeprav je bila na drugi strani igrišča zasedba San Antonia, predzadnja v zahodni konferenci. V teksaškem derbiju vnovič niso mogli računati na poškodovana Luko Dončića in Kyrieja Irvinga, manjkal pa je tudi četrti strelec moštva Tim Hardaway. Pogrešali so torej 74,7 točke, kolikor jih v povprečju dosega učinkovita trojica, a so nekako le prišli do pomembnega uspeha v boju za končnico prvenstva.

Ob zmagi s 137:128 po podaljšku si je Dallas privoščil zanimiv dramaturški lok, po drami s srečnim koncem pa se je veselje hitro razkadilo. Vse je zanimalo zdravstveno stanje glavnih Dallasovih asov, ki sta manjkala tretjo tekmo zapored. Kako jima kaže? Koliko tekem je Dončić izgubil v primerjavi z drugimi kandidati za najboljšega košarkarja sezone? Kakšen je položaj moštva pred gostovanjem pri LA Lakers?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine