Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Dallasu je zmanjkalo prostora za napake

Luka Dončić je z 32 točkami potegnil voz, Dallas pa je kljub temu izgubil z 98:105. Serija se seli v Teksas, tretja tekma bo v noči na četrtek.
Luka Dončić je v 42 minutah na parketu potrošil ogromno energije, za 32 točk je potreboval le 21 metov. FOTO: Maddie Meyer/AFP
Luka Dončić je v 42 minutah na parketu potrošil ogromno energije, za 32 točk je potreboval le 21 metov. FOTO: Maddie Meyer/AFP
10. 6. 2024 | 14:00
10. 6. 2024 | 18:22
4:09

V nadaljevanju preberite:

Stara modrost lige NBA pravi, da se serija zares začne šele, ko nekdo izgubi na domačem parketu. Po drugem porazu v Bostonu lahko Dallas obžaluje večer zamujenih priložnosti, ko niso unovčili nove odlične tekme in z 32 točkami, 11 skoki in 11 asistencami trojnega dvojčka Luke Dončića. Slovenski as je krivdo znova prevzel na svoja ramena in izpostavil osem izgubljenih žog, a tokrat poraza ne gre pripisati Dončiću. Prej njegovim nerazpoloženim soigralcem, ki jim ni uspelo dokončati dela, ko je Luka Dallas dobro minuto pred koncem vrnil v igro. Če Teksašani želijo osvojiti šampionski prstan, si lahko na naslednjih petih tekmah privoščijo le še en poraz.

»Vsak poraz je za nas zamujena priložnost. Stale so nas moje napake, štirje zgrešeni prosti meti in osem izgubljenih žog je preveč. Morali pa bomo zadeti več metov iz igre,« je bil po porazu na bostonskem parketu z 98:105 znova razočaran Dončić.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine