![Janez Bogataj se v svojem opusu med drugim posveča slovenski gastronomiji, rokodelstvu, kulturni dediščini, turizmu ter šegam in navadam. FOTO: Leon Vidic](https://www.delo.si/media/images/20231114/1575358.width-660.jpg?rev=3)
Galerija
Neomejen dostop | že od 9,99€
Ne naredi kruha moka, ampak roka, nas v začetku monografije Dober kot kruh opomni etnolog Janez Bogataj, ki se v svojem opusu med drugim posveča slovenski gastronomiji, rokodelstvu, kulturni dediščini, turizmu ter šegam in navadam. Tokrat nas popelje v svet kruha – od lokalnih in regionalnih hlebcev, ljudskih modrosti, priprave in peke kruha pa do prazničnega kruha in kruha v šegah.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITEObstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji