Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Zlatan Ibrahimović že s prvo objavo »zažgal« na tiktoku

»TikTok ... Veste kaj? Zlatan je tu. Naredimo razliko,« je več kot milijardno občinstvo na tem najhitreje rastočem družbenem omrežju nagovoril Ibrahimović.
Zlatan Ibrahimović je minuli konec tedna za svoje soigralce stiskal pesti na velikem obračunu z Juventusom, ki ga je Milan premagal z 2:0. FOTO: Isabella Bonotto/AFP
Zlatan Ibrahimović je minuli konec tedna za svoje soigralce stiskal pesti na velikem obračunu z Juventusom, ki ga je Milan premagal z 2:0. FOTO: Isabella Bonotto/AFP
11. 10. 2022 | 15:45
11. 10. 2022 | 15:55
2:08

Zlatan Ibrahimović je le nekaj dni potem, ko je odmevno gostoval na profilu nekdanjega italijanskega premierja Silvia Berlusconija , tudi sam vstopil v svet tiktoka z objavo, ki je hitro začela dosegati milijonske preglede na družabnem omrežju, ki naj bi ga na mesečni ravni uporabljala več kot milijarda ljudi.

»TikTok ... Veste kaj? Zlatan je tu. Naredimo razliko,« v uvodu pove Ibrahimović, čigar obraz se za hip spremeni v leva. Sledi kolaž posnetkov z nogometnih zelenic in zasebnega življenja – v največji meri se osredotoča na njegovo izvrstno telesno pripravljenost oziroma skrb zanjo, pa tudi na luksuz, saj na koncu obleži v bazenu svoje mogočne jahte. V 12 urah si je posnetek ogledalo 3,7 milijona ljudi, Ibrahimović pa je imel v tem času že več kot pol milijona sledilcev, je poročala spletna stran španskega športnega časnika Marca.

Ibrahimović v tej sezoni še ni zaigral za italijanskega velikana AC Milan, ki ga drevi na domačem San Siru čaka tekma 4. kola skupinskega dela lige prvakov s Chelseajem v skupini, v kateri se bo slovenski reprezentant Benjamin Šeško, član Salzburga, v Zagrebu meril z Dinamom. Ibrahimović je izpustil tudi vse tekme letošnje lige narodov, v kateri je Švedska v ligi B v skupini s Srbijo, Norveško in Slovenijo osvojila zadnje mesto in izpadla v tretji rang tekmovanja, že prej je v dodatnih kvalifikacijah za SP 2022 ostala brez nastopa na mundialu v Katarju.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine