Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Švedi potrebujejo pomoč, poškodovani Ibra pa razmišlja o filmih

Zlatan Ibrahimović je s sledilci na družbenih omrežjih delil napovednik filma o Asterixu in Obelixu, v katerem igra zelo vidno vlogo.
Zlatan Ibrahimović med avgustovsko tekmo med Milanom in Bologno na San Siru. Nedavno je obiskal tudi Monzo, kjer si je ogledal dirko formule 1. FOTO: Daniele Mascolo/Reuters
Zlatan Ibrahimović med avgustovsko tekmo med Milanom in Bologno na San Siru. Nedavno je obiskal tudi Monzo, kjer si je ogledal dirko formule 1. FOTO: Daniele Mascolo/Reuters
26. 9. 2022 | 12:00
1:52

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović v letošnji ligi narodov ne igra za reprezentanco, ki jo v torek zvečer v Stockholmu čaka odločilni obračun za obstanek na drugi ravni tekmovanja proti Sloveniji. Medtem, ko napadalec AC Milana še okreva po težji poškodbi, zaradi katere v novi sezoni še ni odigral niti ene tekme, je luč sveta ugledal napovednik novega filma o priljubljenih stripovskih junakih Asterixu in Obelixu, v katerem bo zaigral tudi kmalu 41-letni Ibra.

»Iskal sem nekoga z veliko osebnostjo in aroganco. Igra Cezarjevega najljubšega poveljnika (Antivirus, op. a.),« je časnik Aftonbladet citiral režiserja Guillauma Caneta, ki bo na platnu tudi upodobil Asterixa. »Živela, Francija,« pa je na družabnih omrežjih poleg priloženega napovednika zapisal Ibrahimović, ki bo v filmu očitno prikazal tako svoje znanje borilnih veščin kot tudi nogometa.

Na Švedskem bo premiera filma 10. februarja 2023, Ibrahimović pa se bo (je) tako pridružil številnim znanim športnikom, ki so jim ponudili bolj ali manj vidne vloge v znani seriji filmov, v kateri so že nastopali denimo nekdanji francoski nogometaš Zinedine Zidane, nekdanji francoski košarkar Tony Parker in nemški dirkač Michael Schumacher.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine