Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

V Glasgowu preložili tekmo lige prvakov zaradi pomanjkanja policistov

Dvoboj nogometne lige prvakov med škotskim Rangers in italijanskim Napolijem je prestavljen za 24 ur.
Nogometaši Napolija bodo igrali v Glasgowu dan pozneje, kot so načrtovali. FOTO: Filippo Monteforte/AFP
Nogometaši Napolija bodo igrali v Glasgowu dan pozneje, kot so načrtovali. FOTO: Filippo Monteforte/AFP
Š. R., STA
11. 9. 2022 | 16:30
11. 9. 2022 | 16:32
1:44

Dvoboj nogometne lige prvakov med škotskim Rangers in italijanskim Napolijem je prestavljen za 24 ur zaradi pomanjkanja varnostnih in policijskih sil zaradi dogodkov in protokolov po smrti kraljice Elizabete II, so sporočili iz vrst škotskega prvaka. Tekma bi morala biti na sporedu v torek, po novem jo bodo igrali v sredo. V torek zvečer namreč ni na voljo dovolj policijskih in varnostnih sil, ki bi lahko skrbele za red na štadionu Rangers.

To bo prva domača tekma kluba iz Glasgowa po 12 letih. »Prestavitev je posledica številnih omejitev in manjše razpoložljivosti varnostnih sil zaradi številnih dogodkov in protokolov po smrti njenega visočanstva,« so dodali. »Kot klub se zavedamo, da bo za marsikoga od naših zvestih navijačev ta prestavitev pomenila dodatne stroške in precej nevšečnosti, zato bomo prisluhnili morebitnim prošnjam in tistim, ki si tekme ne bodo mogli ogledati, povrnili stroške,« so še dodali.

Na tekmi ne bo gostujočih navijačev, so še zapisali, Evropska nogometna zveza pa se je s to prošnjo škotskega kluba strinjala, saj so Škoti zagotovili, da na povratni tekmi ne bo navijačev Rangers.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine