Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Lewandowski lovi Messija in Ronalda, Haaland celo vse tri

Prva večera Uefine lige prvakov sta navdušila navijače, na vrhu pa pričakovano kotirajo Barcelona, Ajax, PSG, Napoli in Manchester City.
Robert Lewandowski je odlično začel tudi tretje poglavje v svoji karieri, potem ko je blestel že v Dortmundu in Münchnu. FOTO: Pablo Morano/Reuters
Robert Lewandowski je odlično začel tudi tretje poglavje v svoji karieri, potem ko je blestel že v Dortmundu in Münchnu. FOTO: Pablo Morano/Reuters
8. 9. 2022 | 18:00
8. 9. 2022 | 21:27
4:41

V nadaljevanju preberite:

Analiza: liga prvakov ostaja spektakularno nogometno tekmovanje – to potrjujejo polni štadioni, statistika in končni vtis navijačev po tekmah 1. kola. Gledalci so videli 49 golov oziroma 3,07 gola na tekmo, največ so jih prispevali v »skupno« malho Katalonci, ki so doma zmleli Viktorio iz Plzna z izidom 5:1, najpomembnejšo zmago je vknjižil Napoli, ki je zmlel Liverpool (4:1).

Kaj prinaša in kaj razkriva statistična analiza prvega kola lige prvakov? Koga je Robert Lewandowski prehitel na večni lestvici strelcev tega tekmovanja in koga bi lahko še ogrozil? Kaj pomeni Poljak za Barcelono? Kdo premore najboljše razmerje med številom tekem in glov v ligi prvakov? Kje se je zbralo največ in kje najmanj navijačev?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine