Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   SP v nogometu 2022

Primerjave z Messijem zgolj za zaslepljence, ki ne razumejo nogometa

Ob današnji drugi obletnici smrti argentinske nogometne legende še vedno iščejo njegovo premoženje in čakajo na obsodbo krivcev.
Diego Maradona spremlja navijače tudi na letošnjem SP. FOTO: Juan Mabromata/AFP
Diego Maradona spremlja navijače tudi na letošnjem SP. FOTO: Juan Mabromata/AFP
24. 11. 2022 | 05:00
4:27

V nadaljevanju preberite:

Po presenetljivem porazu s Savdsko Arabijo so navijači argentinskih nogometašev pomislili na Diega Maradono. Danes namreč minevata dve leti od smrti legendarnega asa, junaka svetovnega prvenstva 1986, in mnogi so prepričani, da se je v torek obračal v grobu. Spomnili so se tudi, kako je Argentina na mundialu 1990 klonila na uvodni tekmi s Kamerunom, ki je pozneje izpadel šele v četrtfinalu z Anglijo po streljanju enajstmetrovk, a se nato prebila do velikega finala z Nemčijo.

Kako po torkovem razočaranju odmevajo besede Diega Maradone mlajšega? Koliko otrok njegovega očeta se je združilo v boju za zapuščino? Koliko denarja je zaslužil na igrišču in ob njem z bogatimi sponzorskimi in reklamnimi pogodbami, koliko ga je zapravil z lahkoživostjo, kje vse je zdaj njegovo preostalo premoženje? Komu je želel prepustiti bogatsvo v trenutkih jeze? Kaj otežuje zapuščinski postopek?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine