Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Matjaž Kek razkril karte: v mislih tudi Benjamin Šeško in Jan Mlakar

S slovenskim selektorjem smo govorili o boju za Katar 2022, statusu njegovih adutov in podvigu Mure.
Slovenski selektor Matjaž Kek pozna način, na katerega se bodo Slovenci pripravili za tri septembrske tekme s Slovaško, Malto in Hrvaško. FOTO: Jure Makovec/AFP
Slovenski selektor Matjaž Kek pozna način, na katerega se bodo Slovenci pripravili za tri septembrske tekme s Slovaško, Malto in Hrvaško. FOTO: Jure Makovec/AFP
14. 8. 2021 | 07:00
14. 8. 2021 | 07:23
9:01

V nadaljevanju preberite:


»Benjamin Šeško se je dobro znašel v Salzburgu, kar me veseli, tudi Jan Mlakar deluje dobro v 'vročem' Splitu, kjer na fante vedno prežijo pasti ... Dobro se je odzval in je hitro začel zabijati gole, to je za napadalca ključno. Josip Iličić se je vrnil v enajsterico Atalante le dan po pogovoru s trenerjem Gasperinijem, kar me izjemno veseli,« nam je v daljšem pogovoru zaupal slovenski selektor Matjaž Kek.

Le še dva tedna ločita slovensko nogometno reprezentanco od naslednje akcije v boju za svetovno prvenstvo 2022 v Katarju. Slovenci so odprli kvalifikacije z zgodovinsko zmago nad Hrvaško in nato pokvarili vtis s porazoma v Sočiju in predvsem Nikoziji. Septembra bodo sprejeli nov paket treh tekem, že prva s Slovaško (1. 9. v Stožicah) bo izjemno pomembna.

Preverite tudi, kje in kako se pripravlja Kek na naslednjo akcijo, kaj meni o učinku Olimpije, Domžal, Maribora in Mure v Evropi in kaj si misli o sosedskem derbiju med Muro in Sturmom.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine