Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Igralci, kakršen je Salah, ključni za uspeh na velikih tekmah

Egiptovski reprezentant Mohamed Salah blesti v majici Liverpoola.
Mohamed Salah se je takole veselil gola. FOTO: Peter Cziborra/Reuters
Mohamed Salah se je takole veselil gola. FOTO: Peter Cziborra/Reuters
28. 10. 2024 | 11:55
28. 10. 2024 | 14:04
1:55

Kakovostni igralci, kot je Mohamed Salah, so ključnega pomena na velikih tekmah, je povedal trener Liverpoola Arne Slot, potem ko je egiptovski reprezentant v nedeljo s poznim zadetkom zagotovil točko z 2:2 proti Arsenalu v premier league. Salah, ki je prejšnji mesec dejal, da je pripravljen zapustiti Liverpool.

Osmi najboljši strelec Liverpoola vseh časov 

»Mislim, da je to ena od stvari, ki jih imajo vrhunski igralci, da so vedno na voljo in se pojavijo na velikih tekmah,« je Slot povedal za Reuters. »To je tudi tisto, kar potrebujete, če ste velik klub, kot smo mi in kot je Arsenal, potem potrebujete te kakovostne igralce, ker če jih ne boste imeli, bo precej težko izpolniti cilje.« Salah, ki je izenačen z Robbiejem Fowlerjem kot osmi najboljši strelec Liverpoola vseh časov s 163 goli, je v tej sezoni dosegel šest golov v ligi. Klubu je z goli pomagal do petih od zadnjih sedmih zmag.

»To je nekaj, kar morate imeti kot klub, torej igralce, ki lahko za vas naredijo razliko, in danes je bil to Mo v napadu,« je dodal Slot. Liverpool, ki ima 22 točk iz devetih tekem, za vodilnim Manchester Cityjem zaostaja eno točko. Slotova ekipa bo ta teden dvakrat igrala z Brightonom, v sredo v gosteh v ligaškem pokalu, v soboto sledi domača ligaška tekma.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine