Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Boj za najboljšega v Sloveniji se je zares šele začel

Tudi po dvoboju konca tedna v Stožicah na vrhu lige vlada status quo. Zoran Zeljković: Na zahtevnem igrišču smo si priigrali najmanj sedem priložnosti za gol
Nogometaši Celja in Olimpije so pustili v Stožicah soliden vtis med navijači. FOTO: Leon Vidic
Nogometaši Celja in Olimpije so pustili v Stožicah soliden vtis med navijači. FOTO: Leon Vidic
4. 3. 2024 | 05:00
5:31

V nadaljevanju preberite:

Zanimiv nogometni konec tedna v boju za prvaka ni prinesel spremembe v vrhu. Derbi kola v Stožicah je novi lovoriki kljub temu približal Celjane, ki so iztržili točko, četudi jih je Olimpija nadigrala. Če ne drugega, je ostalo do konca sezone eno kolo manj, prednost Celjanov pred Ljubljančani pa enaka – 7 točk. V »ozadju« je vknjižil zanesljivo zmago Maribor, prav ti trije klubi pa bodo do 18. maja odločali o vrhu, saj se zdi, da delujejo na igrišču veliko bolje kot preostala sedmerica v ligi.

Konec tedna bo sledilo novo dejanje v boju za prvaka, pod lupo bo sobotni (17.30) štajerski derbi v Celju. To bo le ena od zanimivih tekem, ki bodo sledile do konca sezone, po reprezentančnem premoru bo zares nepredvidljivo: najzanimivejši pari so Olimpija – Maribor (17. 4.), Celje – Olimpija (27. 4.), Maribor – Celje (4. 5.) in Maribor – Olimpija (11. 5.). Na kakšen način sta se razpletli tekmo v Ljubljani in Mariboru konec tedna, kakšno je razmerje sil na vrhu in kakšno izhodišče imajo klubi pred nadaljevanjem?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine