Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

BBC se opravičuje, Gary Lineker pa se smeji iznajdljivemu šaljivcu

Britanska radiotelevizija BBC se je opravičila zaradi posnetkov spolnega odnosa, ki so zaznamovali studijski del prenosa nogometne tekme v Wolverhamptonu.
Fotografija je simbolična. FOTO: Bobby Yip/Reuters
Fotografija je simbolična. FOTO: Bobby Yip/Reuters
18. 1. 2023 | 12:17
1:39

Uvod v tekmo pokala FA med domačim Wolverhamptonom in Liverpoolom, ponovljeni dvoboj 3. kola je v korist gostujočega moštva odločil gol Harveyja Elliotta v 13. minuti, je bil nevsakdanji, saj so slovitega voditelja in nekdanjega nogometaša Garyja Linekerja motili nevsakdanji zvoki v studiu. Kot se je izkazalo, je nekdo tja namenoma pretihotapil telefon in ga prilepil na skrito mesto, šlo naj bi za samooklicanega šaljivca z youtuba Daniela Jarvisa, ki se je s »podvigom« že pohvalil na twitterju

»Kar se sabotaže tiče, je bilo kar hecno,« je v svojem slogu dogodek komentiral Lineker. »Opravičujemo se gledalcem, ki so bili morda prizadeti med prenosom večerne nogometne tekme,« pa so bili precej manj navdušeni odgovorni na BBC. Jarvis z uporabniškim imenom Jarvo do oktobra 2024 nima vstopa na štadione v Angliji in Walesu, potem ko je z vdorom na igrišče prekinil tekmo v kriketu med Anglijo in Indijo, ko se je tudi zaletel v angleškega reprezentanta Jonnyja Bairstowa.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine