Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Slovenski odbojkarji zadnji hip odpovedali nastop v Ukrajini

Tik pred odhodom v Zaporožje so pri eni osebi ugotovili okužbo z novim koronavirusom.
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je tik pred zdajci ostala brez nastopa na močnem turnirju v Ukrajini. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je tik pred zdajci ostala brez nastopa na močnem turnirju v Ukrajini. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
19. 8. 2021 | 19:22
19. 8. 2021 | 19:24
1:13
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bi morala danes odpotovati na pripravljalni turnir v Zaporožju. Toda tik pred zdajci je bila zaradi zdravstvenih razlogov prisiljena odpovedati svojo udeležbo v Ukrajini.

»Naša izbrana vrsta bi v sklopu priprav za bližnje evropsko prvenstvo, ta konec tedna odigrala tri tekme z močnimi tekmeci – Bolgari, Srbi in Ukrajinci. Toda tik pred odhodom so pri eni osebi ugotovili okužbo z novim koronavirusom. V luči odgovornega in preventivnega ravnanja je bila sprejeta odločitev, da reprezentanca izpusti turnir v Ukrajini, vsi člani ekipe pa se za nekaj dni umaknejo v samoizolacijo,« so sporočili iz Odbojkarske zveze Slovenije (OZS).

Za ta korak, da ne odpotujejo v Zaporožje, so se po temeljitem razmisleku odločili zato, ker nočejo ogroziti javnega zdravja in nastopa naše reprezentance na prvenstvu stare celine.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine