Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Podjetja s posluhom za starejše

Nagrade družbam, ki so starejšim prijazno podjetje in poskrbijo, da so zaposleni z leti še bolj zavzeti
V kategoriji velikih podjetij je nagrado prejelo podjetje Danfoss Trata Foto Danfoss Trata
V kategoriji velikih podjetij je nagrado prejelo podjetje Danfoss Trata Foto Danfoss Trata
1. 4. 2019 | 17:00
1. 4. 2019 | 19:42
1:29
Ljubljana - Na sklepnem dogodku Zlata nit so podelili priznanja starejšim prijazno podjetje – Z leti še bolj zavzeti, kar je tudi ena od aktivnosti državnega projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile.

Letos se je na natečaj prijavilo 13 podjetij, in kot so sporočili z javnega sklada za kadre, so tudi vsa prejela priznanje. Tri pa so dobila posebno priznanje: v kategoriji malih podjetij Zeus, davki in računovodstvo, v kategoriji srednjih Mikro+Polo, v kategoriji velikih pa Danfoss Trata.

Ta so se v zadnjem letu – priznanja so podelili drugič – najbolj izkazala, še zlasti so namreč poskrbela za osebno rast in razvoj zaposlenih nad 45 let.

Priznanje je namenjeno podjetjem, ki zagotavljajo enake možnosti vsem zaposlenim in se hkrati zavedajo, da so si zaposleni med seboj različni in da s podpiranjem raznolikosti, ena od njih je tudi starostna raznolikost, krepijo potencial svojega podjetja. Eden od pogojev je, da ima podjetje, ki se prijavi, vsaj 15 odstotkov zaposlenih, starejših nad 45 let. Projekt se bo izvajal do leta 2022.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine