Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V nesreči na štajerski avtocesti umrl voznik tovornega vozila

Na štajerski avtocesti odstranili posledice prometne nesreče.
Do nesreče je prišlo pred priključkom Dramlje. FOTO: Darsova cestna kamera
Do nesreče je prišlo pred priključkom Dramlje. FOTO: Darsova cestna kamera
M. B., STA
11. 5. 2021 | 16:34
11. 5. 2021 | 18:15
1:24
V prometni nesreči, ki se je zgodila danes okoli 15. ure na štajerski avtocesti med priključkoma Celje - center in Dramlje proti Mariboru, je umrl 56-letni češki voznik kombiniranega vozila. Ta naj bi spregledal, da je voznik tovornega vozila s priklopnikom pred njim zaradi zgostitve prometa upočasnil, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Do nesreče je prišlo, ker je voznik kombiniranega vozila najverjetneje spregledal, da je 50-letni voznik madžarskega tovornega vozila s priklopnikom, ki je vozil pred njim, zaradi zgostitve prometa upočasnil vožnjo, in je trčil vanj, so zapisali.

image_alt
Štajerska avtocesta zaprta zaradi hude prometne nesreče


Avtocesta je bila po navedbah policije v smeri proti Mariboru dve uri in pol zaprta za ves promet. Posledice prometne nesreče so odstranili, še vedno pa je zastoj med priključkoma Celje - zahod in Celje - center proti Mariboru, poroča prometnoinformacijski center.

Ponovno je odprta tudi dolenjska avtocesta, ki sta bila, zaradi prometne nesreče med priključkoma Brežice in Obrežje proti Hrvaški, zaprta prehitevalni in vozni pas.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine