Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Tenis

Đoković pogrešal otroka, razmišlja o Nadalu in mladih izzivalcih

V polfinalu finala ATP v Torinu jutri Novak Đoković in Carlos Alcaraz ter Danil Medvedjev in Jannik Sinner. Bo še v eni kategoriji prekosil Rogerja Federerja?
Novak Đoković ima premalo prstov na eni roki, da bi lahko naštel zmage na finalih ATP. FOTO: Tiziana Fabi/AFP
Novak Đoković ima premalo prstov na eni roki, da bi lahko naštel zmage na finalih ATP. FOTO: Tiziana Fabi/AFP
17. 11. 2023 | 18:04
17. 11. 2023 | 21:12
4:26

V nadaljevanju preberite:

Z malce prijateljeve pomoči ima Novak Đoković priložnost, da izjemno sezono, v kateri je osvojil tri turnirje za grand slam ter ujel (23) in prehitel (24) Rafaela Nadala na večni lestvici, konča sanjsko – z rekordno sedmo zmago na zaključnem turnirju ATP. Z njo bi prekosil še enega velikega tekmeca – Rogerja Federerja. Toda v Torinu ga v jutrišnjem polfinalu čaka morda najvišja ovira, Carlos Alcaraz, ki bi rad postal najmlajši šampion finalnega mastersa po Petu Samprasu leta 1991, in je spet vroč.

Španec, ki so mu očitali, da ob koncu sezone popušča, je s 6:4 in 6:4 suvereno premagal Danila Medvedjeva, ki se je že uvrstil v polfinale in morda (podzavestno) ni dal iz sebe 100 odstotkov. Rus tako tudi ni šel na roko Alexandru Zverevu in se bo v drugem polfinalu srečal z domačim zvezdnikom Jannikom Sinnerjem.

Kaj je povedal Novak Đoković v Torinu, kako gleda na mlade fante, kako na Nadala, koga je najbolj pogrešal, ko je čakal na dvoboj med Sinnerjem in Runejem?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine