Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Tjaša Stanko, najmlajša veteranka na euru; prihaja njen čas, vino pa iz Francije

Mariborčanka je pred dobrimi desetimi leti v Rogličevem slogu sprejela pomembno odločitev in kopje dokončno zamenjala za žogo.
Včasih je prehitra za fotografe. FOTO: Bernadett Szabo/Reuters
Včasih je prehitra za fotografe. FOTO: Bernadett Szabo/Reuters
23. 9. 2024 | 07:15
23. 9. 2024 | 12:58
9:25

V nadaljevanju preberite:

Ker je Barbara Lazović končala športno pot in so kapetanka Ana Gros, Tamara Mavsar, Alja Varagić in Amra Pandžić sklenile, da je bil nastop na olimpijskih igrah njihovo zadnje dejanje v dresu z državnim grbom, je Mariborčanka Tjaša Stanko čez noč postala veteranka. Prav mogoče je, da bo selektor Dragan Adžić levi zunanji igralki, ki je za Slovenijo zbrala že 113 nastopov in 448 golov, podelil kapetansko vlogo, ko se bo ekipa danes zbrala na uvodnih pripravah za bližnje evropsko prvenstvo.

Grosova je za slovensko reprezentanco zbrala 159 nastopov, Lazovićeva 112, Mavsarjeva 109, Pandžićeva 108, Varagićeva pa 106. Slovenija se je po največjem osipu doslej (vprašljiva je tudi reprezentančna prihodnost naturalizirane Elizabeth Omoregie) iz izkušene reprezentance preobrazila v nadobudno, njena vodja pa bo Tjaša Stanko.

Kaj je povedala Tjaša ob prelomnici v njeni karieri? Ali še ima atletiko v srcu? Kako gleda na zgodbo Krima Mercatorja, ki je sezono začel odlično in zmagal tudi v Romuniji?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine