Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Deja Ivanović: Na ramenih »norih« vizionarjev gradimo naprej

Direktorica Krima Mercatorja je ponosna na 40 let delovanja kluba. Obletnico obeležili na gala prireditvi v Rogu. Cilj nastop na F4 lige prvakinj.
Deja Ivanović je direktorica Krima od leta 2008. FOTO: Voranc Vogel
Deja Ivanović je direktorica Krima od leta 2008. FOTO: Voranc Vogel
28. 8. 2024 | 19:00
29. 8. 2024 | 13:04
6:10

V nadaljevanju preberite:

Veliko vzponov in padcev je od ustanovitve leta 1984 doživel rokometni klub Krim, najuspešnejši športni kolektiv v Sloveniji. Od skromnih začetkov se je dvakrat (2001, 2003) zavihtel na evropski vrh, pred leti zapadel v krizo, ki je celo ogrozila njegov obstoj, po sanaciji pa je zdaj njegova krivulja spet strmo obrnjena navzgor. V ljubljanskem Centru Rog so na gala proslavi drevi obeležili štiri desetletja delovanja kluba z Galjevice, ki ga je v veliki meri zaznamovala Deja (Doler) Ivanović, dolgoletna igralka, kapetanka in zdaj že 16 let direktorica Krimove družine, katere slogan je Ponosni na zgodovino in uspehe, gradimo prihodnost. Ni čudno, da so jo na ganljivi prireditvi premagala čustva ...

Kaj je v intervjuju za Delo povedala Ivanovićeva? V čem vidi skrivnost uspeha, komu je hvaležna in kakšna je strategija Krima? Oglejte si fotogalerijo.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine