Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Grace Zaadi manjka samo še ena zvezdica, želi jo sklatiti na Krimu

Francoska zvezdnica Grace Zaadi se bo danes v Stožicah predstavila navijačem Krima Mercatorja, ki bo gostil danske podprvakinje. Uživa v majhnih stvareh.
Grace Zaadi je odločila tekmo v Koprivnici. FOTO: EHF
Grace Zaadi je odločila tekmo v Koprivnici. FOTO: EHF
14. 9. 2024 | 05:00
14. 9. 2024 | 11:12
6:02

V nadaljevanju preberite:

Grace Zaadi Deuna je poleg Ane Gros in Tamare Horaček najbolj zveneča okrepitev rokometašic Krima Mercatorja. Da je Francozinja zares dobra »naložba«, se je izkazalo že na prvi tekmi, saj je dosegla odločilni gol za zmago pri Podravki v EHF ligi prvakinj. Med glavnimi adutinjami trenerja Dragana Adžića bo tudi danes, ko bodo Ljubljančanke ob 18. uri gostile danske prvakinje iz Nyköpinga. Olimpijska, (dvakratna) svetovna in evropska prvakinja se v Stožicah nadeja zmage in slavja z navijači.

»Lepo je bilo začeti z zmago na Hrvaškem, dobili smo nekaj dodatne samozavesti. Imeli smo vzpone in padce, a vsaka točka šteje, v gosteh pa so te še toliko slajše,« je bila zadovoljna srednja zunanja igralka, ki je v Stožicah že večkrat gostovala, tokrat bo prvič imela podporo s tribun. »Zelo se veselim, prepričana sem, da se nam bodo v Stožicah zgodile lepe stvari. Ponosna sem, da sem tukaj, da sem del zgodovine,« je Francozinja izpostavila 40. obletnico kluba, ki je kot edini klub že 30. sezono zapored udeleženec lige prvakinj.

Kakšna je zgodba Grace Zaadi, kje je igrala, kaj osvojila? Kdo ji je priporočil Krim? Kako se je znašla? Kaj rada počne zunaj igrišča? Kdo v klubu še govori francosko?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Ne verjemite vražam; naj bo petek, 13., vaš srečni dan.

PREVERITE PONUDBO  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine