Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

V derbiju bivših učinkovita Olimpija razveselila Zeljkovića

V predzadnjem jesenskem kolu državnega prvenstva zanesljivi zmagi vodilnih Olimpije in Celja. Bravo skočil na 4. mesto, Maribor danes v Domžalah.
Rui Pedro je osrednjo vlogo tokrat prepustil Floruczu in v zadnjih 20 minutah dobil počitek pred četrtkovim gostovanjem v Bratislavi. Foto Črt Piksi
Rui Pedro je osrednjo vlogo tokrat prepustil Floruczu in v zadnjih 20 minutah dobil počitek pred četrtkovim gostovanjem v Bratislavi. Foto Črt Piksi
11. 12. 2023 | 05:00
4:52

V nadaljevanju preberite:

V zaključku jesenskega dela 1. SNL so vodilni Celjani brez težav opravili z Aluminijem (3:1), Olimpija jim je odgovorila s štirimi goli in zanesljivo zmago v Kopru (4:2). Na Bonifiki se je taktični načrt proti nekdanji ekipi Zoranu Zeljkoviću odlično izšel, zadnjo besedo v 19. kolu bo imel danes Maribor, ki gostuje pri Radomljah.

Trener gostov Zeljković je proti nekdanji ekipi poskusil s podobnim taktičnim načrtom kot na večnem derbiju v Mariboru, le da s precej boljšo izvedbo na terenu. Koper se je v prvih minutah postavil visoko in izvajal pritisk na zadnjo vrsto Olimpije, ob visokem ritmu igre je prvi gol padel po nespametni napaki Ahmeda Ankraha, ki je žogo z roba kazenskega prostora izbijal proti svojemu golu in naravnost v noge razpoloženega Raula Alexandra Florucza (2 gola in asistenca), ki je odigral najboljšo tekmo v dresu Olimpije. Avstrijec je z dobrim strelom po tleh matiral Jana Koprivca.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine