Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Šeško ima na muhi Juve; Oblak striže peruti orlom, ki mu niso pustili leteti

Italijani vidijo v Radečanu glavno nevarnost v današnji tekmi lige prvakov. Škofjeloška hobotnica se po devetih letih vrača v Lizbono. Belgijci v Gradcu.
Benjamin Šeško postaja udarni napadalec Leipziga. FOTO: Annegret Hilse/Reuters
Benjamin Šeško postaja udarni napadalec Leipziga. FOTO: Annegret Hilse/Reuters
2. 10. 2024 | 05:00
2. 10. 2024 | 10:05
4:30

V nadaljevanju preberite:

Po včerajšnjih osmih tekmah bosta danes v ligi prvakov spet imela pomembni vlogi paradna slovenska nogometaša, ki sta bila pred dvema tednoma tekmeca. Kapetan Jan Oblak bo po razburljivem derbiju z Realom gostoval pri Benfici, klubu, ki ga je leta 2010 pripeljal iz Olimpije, a mu ni dal prave priložnosti. Najboljši reprezentančni strelec Benjamin Šeško pa bo v Leipzigu gostil slavni Juventus.

Šeško je odlično začel sezono, dosegel štiri gole na sedmih tekmah v vseh tekmovanjih. Bil je tudi strelec v Madridu, kjer ni upošteval Oblakovega svarila in ga premagal že v 4. minuti, ampak Atletico je izvlekel zmago z 2:1. Radečan je dosegel tudi uvodna zadetka na zadnji tekmi bundeslige, ko so rdeči biki razbili Augsburg s 4:0. Ni čudno, da ga je pred derbijem z Juventusom, ki je ligo prvakov odprl s prepričljivo zmago proti PSV (3:1), za intervju poprosila znamenita Gazzetta dello Sport.

Kaj je povedal 21-letni Radečan? Zakaj je Oblak prvo ime Atletov v tej sezoni? Kako je opravil z Viniciusom? Kakšni so današnji pari?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine