Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Z vsemi topovi nad Slovence tudi v Milanu in Bratislavi

Liga prvakov tudi drevi prinaša več privlačnih dvobojev, derbi večera pa bo v rokah sodnika Slavka Vinčića.
Erling Haaland med treningom Manchester Cityja. FOTO: Jason Cairnduff/Reuters
Erling Haaland med treningom Manchester Cityja. FOTO: Jason Cairnduff/Reuters
1. 10. 2024 | 05:00
4:14

V nadaljevanju preberite:

Drevišnji večer v nogometni ligi prvakov bo posebej zanimiv. Na voljo bo namreč več intrigantnih dvobojev – od derbija kola v Londonu do tekem Barcelone in Manchester Cityja, v katerih lahko upravičeno pričakujemo strelske vaje obeh favoritov. Aktivnih bo tudi več slovenskih reprezentantov, ki se bodo soočili s pravo misijo nemogoče.

Kenan Bajrić naj bi igral v zvezni vrsti (4-2-3-1), tudi on bo odgovoren za Erlinga Haalanda, če bo slednjemu sploh ponudil priložnost trener gostov Pep Guardiola. Gotovo bosta na hudi preizkušnji tudi Vanja Drkušić in Timi Max Elšnik. V majicah Crvene zvezde bosta poskušala opraviti čim več na milanskem štadionu San Siro, katerega usoda ni znana.

Derbi večera bo resda v Londonu. Ne zavoljo podatka, da je Uefa zaupala vodenje tekme med Arsenalom in PSG slovenskim sodnikom (glavni bo Slavko Vinčić), tudi zaradi slogov igre (4-3-3), ki ju negujeta španska trenerja Mikel Arteta in Luis Enrique. To bo tudi edina tekma večera, v kateri se bosta spopadli ekipi s skupno vrednostjo kadra prek dveh milijard evrov.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine