Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Ronaldinhov sin podpisal za Barcelono

Joao Mendes bo najprej nastopal za mlado moštvo katalonskega nogometnega velikana, pri katerem je žogo brcal tudi njegov oče.
Joao Mendes (v sredini), Ronaldinhov sin, je podpisal za Barcelono. FOTO: FC Barcelona
Joao Mendes (v sredini), Ronaldinhov sin, je podpisal za Barcelono. FOTO: FC Barcelona
Š. R., STA
2. 3. 2023 | 16:53
2. 3. 2023 | 16:53
1:42

Joao Mendes, 18-letni sin nekdanjega brazilskega zvezdnika Ronaldinha, je po 14-dnevnem poskusnem obdobju podpisal pogodbo z Barcelono, kjer bo nastopal za njeno mlado moštvo, so sporočili iz Barcelone.

Mendes, ki je pred tem prekinil pogodbo z domačim klubom Cruzeirom, je s klubom, za katerega je uspešno igral tudi njegov oče, podpisal pogodbo do poletja 2024. Mendes, ki se je rodil v razmerju Ronaldinha in plesalke Janaine Mendes, igra na mestu napadalca. Zaradi pričakovanih pritiskov glede slavnega očeta je prevzel mamin priimek.

»Mladeniču ne bo lahko, pričakovanja navijačev bodo velika. A verjamemo, da se bo s pritiskom znal nositi, naloge trenerjev pa bodo, da razvijejo njegove sposobnosti,« je dejal predsednik kluba Joan Laporta.

»Nikoli se nisem oddaljil od Barcelone, klub je del mojega življenja. Kamor koli grem, vzamem Barcelono s seboj. S prihodom mojega sina v Barcelono pa bom še bolj prisoten kot kadar koli prej,« pa je dejal Ronaldinho, nekdanji evropski klubski prvak z Barcelono in svetovni prvak z Brazilijo.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine