Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Po medli predstavi hud poraz in konec evropskih sanj Olimpije

Nogometaši OIimpije so v 3. kolu konferenčne lige na Ferskih otokih z 0:3 izgubili proti Klaksviku. Po porazu Green Dragons besni, Zeljković pa razočaran.
Nogomet Domžale - Olimpija 21.10.2023 Ratnik in Muhamedbegović
Nogomet Domžale - Olimpija 21.10.2023 Ratnik in Muhamedbegović
27. 10. 2023 | 05:00
4:06

V nadaljevanju preberite:

Z visokimi pričakovanji so nogometaši Olimpija odpotovali proti 3000 kilometrov oddaljenim Ferskim otokom, na povratnem letu pa je bilo namesto veselja zelo turobno vzdušje. Klaksvik je novo bledo predstavo zmajev kaznoval s prepričljivo zmago s 3:0 in potrdil, da trenerja Zorana Zeljkovića na ljubljanski klopi čaka zelo veliko dela.

Imperativ zmage je bil za Olimpijo v glavnem mestu Ferskih otokov Torshavnu jasen, v prvi enajsterici sta bila rekonvalescenta Timi Max Elšnik in Agustin Doffo, uvodne minute pa niso nakazovale, da se zmajem obeta prava blamaža. Tekma bi se morda razpletla drugače, če bi Mustafa Nukić v tretji minuti izkoristil lepo priložnost za gol, na desetih metrih je bil povsem neoviran, a žoge ni uspel spraviti mimo vratarja Johanssona. Četrt ure igre je Olimpija zdržala, nato se je njena hišica iz kart začela sesuvati.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine