Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Kapetan Timi Max Elšnik s hvalnico Mariboru povedal resnico o Olimpiji

Po velikem nogometnem derbiju v 1. SNL je Olimpija brez smeri, Maribor pa jo že ima in je všečna. Josip Iličić resno izziva selektorja Matjaža Keka.
Spomladi so Mariborčani osvojil kar 27 točk od 36 možnih. Še tri več bi, če ne bi tekme proti Muri izgubili za zeleno mizo. FOTO: Leon Vidic/Delo
Spomladi so Mariborčani osvojil kar 27 točk od 36 možnih. Še tri več bi, če ne bi tekme proti Muri izgubili za zeleno mizo. FOTO: Leon Vidic/Delo
18. 4. 2024 | 19:05
19. 4. 2024 | 14:43
4:39

V nadaljevanju preberite:

Kaj je prinesla prespana noč? To je bilo najbolj vroče vprašanje po še drugem Olimpijinem porazu (1:2, 0:3) v sezoni proti velikemu tekmecu Mariboru. Navzven zgolj prestižna tekma v nogometu se je spremenila v izrazito selektivno in sporočilno.Olimpija? Nekaj se dogaja (išče trener?). Olimpijin športni direktor Goran Boromisa se je »skril«, za kar je imel razloge. Spomladanska igralna podoba je zelo slaba, še ob zmagah ni bilo videti moštvenega sijaja. Prikrivali so ga posamični vložki, v seštevku pa Olimpija stagnira ali celo nazaduje.

»Maribor je zagotovo za razred boljši, kot je bil jeseni, dvignil je raven igre,« je slovenski reprezentant pohvalil vijolično preobrazbo, ki jo je sprožil Ante Šimundža.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine