Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Ognjen je pod Alpami žarel zgolj eno sezono

Srbski napadalec Ognjen Mudrinski je vrhunec kariere dočakal v dresu Maribora, ko je prispeval gole za naslov prvaka v sezoni 2021/22.
Ognjen Mudrinski je dosegel zadetke proti vsem slovenskim prvoligašem razen proti Bravu. Foto Jure Eržen
Ognjen Mudrinski je dosegel zadetke proti vsem slovenskim prvoligašem razen proti Bravu. Foto Jure Eržen
30. 8. 2023 | 17:00
7:06

V nadaljevanju preberite

Ognjen Mudrinski je precej pozno okrepil napad nogometašev Maribora, tako da je prvo prvenstveno tekmo odigral šele v 8. kolu. Hitro se je ujel s trenerjem Simonom Rožmanom in novimi soigralci ter začel tresti mreže nasprotnikov. »Škoda, da sem prišel pozno. Če bi z novim moštvom opravil priprave, bi bil moj učinek gotovo boljši,« pravi sogovornik, ki z dekletom in enoletnim sinkom v Beogradu med redno individualno vadbo z zasebnim trenerjem čaka na nov klubski izziv.

»V Maribor sem prišel na željo trenerja Simona Rožmana, ki me je spoznal v hrvaški ligi, v kateri je bil trener Rijeke, jaz pa sem igral za Gorico. S športnim direktorjem Markom Šulerjem smo se hitro dogovorili za sodelovanje. Maribor sem poznal od prej po pripovedovanjih kolegov, s Čukaričkim pa smo dvakrat bili tudi na pripravah na Pohorju. Zavedal sem se, da prihajam v nogometno mesto in odlično organiziran klub. Imeli smo zares kakovostno ekipo, najboljšo v tisti sezoni, ustvarili pa smo tudi odlično ozračje. Navijači so nas podpirali v dobrem in slabem. Prelepo sem se imel v Mariboru, pa še rezultati so bili odlični,« se spominja Mudrinski, ki se je moral hitro posloviti od Rožmana.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine