Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Manchester United ni ustvaril nič, Dušan Tadić se je odzval mojstrsko

Ta teden je prinesel odlične tekme v nogometni ligi prvakov. Morda si je priigral odločilno prednost le Chelsea, ki je igral proti Lillu brez večje napake.
Christian Pulišić je bil spet dovolj iznajdljiv za nov gol v majici Chelseaja. FOTO: Justin Tallis/AFP
Christian Pulišić je bil spet dovolj iznajdljiv za nov gol v majici Chelseaja. FOTO: Justin Tallis/AFP
Tomaž Kavčič
24. 2. 2022 | 19:00
24. 2. 2022 | 19:03
4:01

V nadaljevanju preberite:

Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Tomaž Kavčič je analiziral prve tekme osmine finala v ligi prvakov: od tekme do tekme, od ključnih napak do najboljših potez posameznikov. Morda si je priigral odločilno prednost le Chelsea, ki je igral proti Lillu brez večje napake. Resda sta prispevala gole Havertz in Pulišić, ključna figura v igri Londončanov pa je bil N'Golo Kante, trener Thomas Tuchel ga po tekmi ni izpostavil zaman. Francoz se vrača v formo v idealnem delu sezone za Chelsea.

Morda bi si Atletico Madrid zaslužil več, spet je spominjal na znamenito čvrsto ekipo, ob tem je dvakrat zadel okvir vrat. Spektakel na Štadionu luči je bil celo najbolj privlačen, na svoj račun so prišli najzahtevnejši gledalci, ki so videli štiri gole (2:2), lepo igro, polno preobratov, dvakratno vrnitev Benfice in morda boljši vtis Ajaxa.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine