Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Julia Roberts tokrat ni pozabila Guardiole

Življenje Pepa Guardiole je zdaj popolno, za osvojitev lige prvakov mu je čestitala filmska igralka Julia Roberts, ki se pred sedmimi leti ni zmenila zanj.
Pep Guardiola je z osvojitvijo lige prvakov dobil še češnjo na torti. FOTO: Franck Fife/AFP
Pep Guardiola je z osvojitvijo lige prvakov dobil še češnjo na torti. FOTO: Franck Fife/AFP
P. Z.
12. 6. 2023 | 12:23
12. 6. 2023 | 13:27
1:46

V sedmih letih se vse obrne, pravijo. Pep Guardiola je z osvojitvijo lige prvakov z Manchester Cityjem dobil še češnjo na torti. Sedem let, odkar mu je zlomila srce, mu je za zmago v Istanbulu in trojček lovorik prek instagrama čestitala tudi filmska zvezdnica Julia Roberts.

image_alt
Pri Realu ne smejo mirno spati, zgolj 13 trofej imamo manj

Guardiola, sicer srečno poročen s Cristino Serra, se je marca po zmagi s 7:0 proti Leipzigu na vprašanje, kako močno si želi osvojiti ligo prvakov, pošalil, da nič ne more izbrisati razočaranja, ki mu ga je povzročila Julia Roberts.

»Imam tri vzornike: Michaela Jordana, Tigerja Woodsa in Julio Roberts. Ko je leta 2016 prišla v Manchester, je šla na Old Trafford obiskat Manchester United. Nas je povsem prezrla, čeprav smo takrat že bili najboljši v mestu. Tudi če trikrat zapored osvojim ligo prvakov, bom še vedno zguba. Nič se ne more primerjati z razočaranjem, ker Julia Roberts ni prišla k nam.«

Zanimivo bi ga bilo zdaj vprašati, ali je čestitka zacelila rane. Manchester City je v finalu LP z 1:0 premagal Inter in prvič postal evropski prvak. Pred tem je osvojil angleško prvenstvo in pokal FA.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine