Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Haaland naj se bi vrnil na zelenice šele prihodnje leto

Norveški nogometni zvezdnik Erling Haaland bo zaradi poškodbe kolka, ki jo je staknil pretekli teden, najverjetneje odsoten vse do začetka naslednjega leta.
Prve ocene v Dortmundu so govorile zgolj o »več tednih« dolgem okrevanju Erlinga Haalanda (na fotografiji). FOTO: Ina Fassbender/AFP
Prve ocene v Dortmundu so govorile zgolj o »več tednih« dolgem okrevanju Erlinga Haalanda (na fotografiji). FOTO: Ina Fassbender/AFP
STA, J. K.
26. 10. 2021 | 09:32
1:27

Kot je poročal nemški tabloid Bild, se je sprva zdelo, da bi se visokorasli napadalec Borussie Dortmund lahko vrnil že v decembru, a vse kaže, da je poškodba mišice v kolku hujša, kot je klub sprva ocenil.

Klub iz Dortmunda sicer še ni dokončno potrdil časovnice okrevanja Erlinga Haalanda, a vse več znakov je, da je norveški as že odigral zadnjo tekmo v letu 2021. O daljšem pričakovanem času okrevanja je v ponedeljek poročala tudi španska Marca, ki se je sklicevala na Bild, ob tem pa citirala tudi nekdanjega norveškega napadalca Jana Aageja Fjortofta za norveško televizijo, da je zelo možno, da je Haaland prejšnji teden odigral zadnjo tekmo koledarskega leta. Fjortoft velja za dobrega prijatelja slavne družine.

Enaindvajsetletni napadalec se je šele pred desetimi dnevi vrnil po skoraj enomesečni odsotnosti zaradi druge poškodbe. V dosedanjem poteku sezone je na 10 tekmah zabil 13 golov, Dortmundčani pa prave zamenjave za visokoraslega Norvežana nimajo.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine