Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Carragher: United ena najslabše vodenih ekip

Eriku ten Hagu se po visokem porazu proti Crystal Palacu močno maje stolček pri Manchester Unitedu. Neslavni rekord po prejetih golih. Evropa zelo oddaljena.
Erik ten Hag ne najde poti iz krize. FOTO: Andrew Couldridge/Reuters
Erik ten Hag ne najde poti iz krize. FOTO: Andrew Couldridge/Reuters
7. 5. 2024 | 11:18
7. 5. 2024 | 11:20
1:57

Medtem ko angleških klubov ni več v odločilnih bojih evropskih pokalov, na Otoku odmeva visok poraz Manchester Uniteda, ki ga je Crystal Palace sinoči odpravil kar s 4:0. Trenerju Eriku ten Hagu se je spet močno zatresel stolček, rdeči vragi so na osmem mestu v premier league in jim grozi, da ne bodo videli Evrope.

V Angliji so doživeli 13 porazov, največ od sezone 1989-90, v vseh tekmovanjih pa 18, največ od 1977/78, postavili so tudi neslavni klubski rekord z 81 prejetimi zadetki. Ten Hag je bil razočaran nad predstavo, zlasti v obrambi, a se brani, da je še vedno najbolj primeren za moštvo z Old Trafforda.

Casemiro je bil najslabši na igrišču. FOTO Adrian Dennis/AFP
Casemiro je bil najslabši na igrišču. FOTO Adrian Dennis/AFP

Najbolj oster med kritiki je bil nekdanji nogometaš Liverpoola Jamie Carragher. »To je eno najslabše vodenih ekip v premier league. To ni mnenje, to je dejstvo. Številke povedo vse. Sodeloval sem z mnogimi uglednimi trenerji in lahko povem, da je nekaj hudo narobe. Tudi mladinska ekipa Uniteda ne bi smela izgubiti pri Palacu z 0:4. Hudi mi je gledati Casemira, ki je pozabil igrati nogomet. Nekdo naj mu pove, da je čas, da se odpravi v ZDA ali Savdsko Arabijo,« je bil brez dlake na jeziku Carragher.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine