Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

V Beogradu niso zablesteli, v Stožicah bodo morali

Cedevita Olimpija bo drevi poskusila prekiniti črni niz s Crveno zvezdo. Podaljšanje polfinalne serije lige ABA ali konec še enega poglavja?
Edo Murić (desno) in Zoran Dragić (z žogo) sta prepričana, da si stožiška zasedba zasluži tri polfinalne tekme s Crveno zvezdo. FOTO: Cedevita Olimpija
Edo Murić (desno) in Zoran Dragić (z žogo) sta prepričana, da si stožiška zasedba zasluži tri polfinalne tekme s Crveno zvezdo. FOTO: Cedevita Olimpija
16. 5. 2022 | 05:00
16. 5. 2022 | 07:41
4:39

V nadaljevanju preberite:

Izhodišče košarkarjev Cedevite Olimpije pred drugo tekmo polfinala lige ABA bi težko opredelili za imenitno. Za prvo napredovanje v finale po letu 2011 bi morali dvakrat zapored premagati Crveno zvezdo, s katero so v tej sezoni izgubili ob vseh treh soočenjih. Od združitve ljubljanske Olimpije in zagrebške Cedevite pa so jo ugnali le enkrat v sedmih dvobojih. Če bi številke držale kot pribite, bi Beograjčanom že pripisali sedmi finalni nastop v nizu in šesti naslov prvaka. Na vso srečo pa je košarka zanimiva prav zaradi številnih zasukov. Na enega računajo tudi navijači ljubljanske zasedbe danes ob 18.30 v Stožicah.

Kaj vse bodo morali izboljšati Ljubljančani na današnji tekmi? Zakaj bi Jurica Golemac rad videl, da bi se ponovil 1. december 2019? Ali ima Edo Murić raje dvoboje slovenske lige ali ležanje doma?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine