Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

V Beogradu jih bo pričakal pekel, a le prek njega lahko pridejo v raj

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo drevi uporabili prvi del načrta, s katerim želijo vreči Crveno zvezdo z regionalnega prestola.
Alen Omić je igral za Crveno zvezdo v sezoni 2017/18 in meni, da je napočil trenutek, da Olimpijini košarkarji pokažejo mišice. FOTO: ABA
Alen Omić je igral za Crveno zvezdo v sezoni 2017/18 in meni, da je napočil trenutek, da Olimpijini košarkarji pokažejo mišice. FOTO: ABA
12. 5. 2022 | 05:00
4:37

V nadaljevanju preberite:

Polfinale lige ABA se je začel brez presenečenja: Partizan je še bolj gladko kot v obeh soočenjih v rednem delu sezone ugnal Budućnost (82:66) in izzval večno tekmico Crveno zvezdo, naj v drevišnjem spopadu s Cedevito Olimpijo ob 19. uri tudi ona izkoristi prednost polne dvorane Aleksandra Nikolića, nekdanjega Pionirja. Toda Ljubljančani so že dokazali, da se lahko dobro znajdejo v beograjskem hramu košarke, njihova zadnja poraza z rdeče-belimi pa imata zelo malo skupnega s tokratnim dvobojem.

Kakšne so bile značilnosti prvih dveh tekem s Crveno zvezdo in kdo je bil največji Olimpijin dolžnik? Kaj bi lahko po oceni Jurice Golemca danes spravilo v težave Beograjčane? Kdo vse je letos že klonil v srbski metropoli in kdo ima prijetne spomine nanjo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine