Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Po velikem evropskem razočaranju po tolažbo v boju za regionalni vrh

Košarkarji Cedevite Olimpije drevi v Tivoliju na izločilno fronto lige ABA. Če bodo kos Igokei, v polfinalu s Crveno zvezdo.
Zoran Dragić in soigralci so v tej sezoni dvakrat ugnali Igokei. Za preboj v polfinale potrebujejo še dve zmagi. FOTO: Cedevita Olimpija
Zoran Dragić in soigralci so v tej sezoni dvakrat ugnali Igokei. Za preboj v polfinale potrebujejo še dve zmagi. FOTO: Cedevita Olimpija
30. 4. 2022 | 21:00
30. 4. 2022 | 21:32
4:08

V nadaljevanju preberite:

Lepa priložnost za vrhunski podvig v evropskem pokalu je šla po zlu, toda predolgo objokovanje bi košarkarjem Cedevite Olimpije prineslo novo past. Danes se namreč začenja končnica lige ABA, v kateri bodo ob 19. uri uvodoma gostili Igokeo v Tivoliju. Tekmece iz BiH so v tej sezoni dvakrat premagali, zaradi boljše uvrstitve na lestvici pa bodo imeli v spopadu do dveh zmag prednost tekme več v domači dvorani. Po primeru Bursaspor morajo biti Ljubljančani vendarle nadvse previdni, če se želijo v polfinalu pomeriti s prvo nosilko Crveno zvezdo.

Zakaj kaže tudi tokrat pozabiti na minule dosežke in kaj od dvoboja pričakuje trener Jurica Golemac? Zakaj je naslov prvaka lige ABA velika želja Olimpijinega predsednika Emila Tedeschija? Zakaj v Srbiji vneto lobirajo za dve evroligaški vstopnici za klube iz regionalnega prvenstva?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine