Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Luka Dončić bo od puščave in kamel prešel v svoj drugi dom

Košarkarji Dallasa začenjajo niz ogrevalnih tekem, danes in v soboto v Abu Dabiju z Minnesoto, v torek v Madridu z Realom.
Luka Dončić in Kyrie Irving bosta po dolgih šestih mesecih znova oblekla Dallasov dres. Foto Kevin Jairaj/USA Today Sports
Luka Dončić in Kyrie Irving bosta po dolgih šestih mesecih znova oblekla Dallasov dres. Foto Kevin Jairaj/USA Today Sports
5. 10. 2023 | 05:00
4:30

V nadaljevanju preberite:

Luka Dončić in njegovi dallaški soigralci so spomladi med prvimi končali sezono v ligi NBA – še pred začetkom izločilnih bojev –, zdaj se bodo podvizali ob vstopu v niz pripravljalnih tekem. S košarkarji Minnesotte bodo danes ob 18. uri po slovenskem času in ob neposrednem televizijskem prenosu po celem svetu prvič stopili na sceno v Abu Dabiju, v soboto ob isti uri bosta moštvi odigrali v Združenih arabskih emiratih še revanšo. Zelo zanimiv nastop čaka Dallasove košarkarje tudi v torek (20.45): v Madridu se bodo pomerili z domačim Realom, zasedbo, iz katere se je slovenski superzvezdnik izstrelil v ameriško orbito.

S kakšnim izhodiščem bo Dončić vstopil v svojo šesto sezono v ligi NBA? Zakaj pred drevišnjim nastopom v v Areni Etihad z 18.000 sedeži že lep čas razmišlja o Madridu? Kakšno posebno zadolžitev za soigralce in trenerje bo imel v španski prestolnici? Po prihodu v Abu Dabi so si košarkarji Dallasa privoščili posebno sprostitev, toda njihovo druženje ima dodaten pomen, kakšen? Kdo je zapustil četo trenerja Jasona Kidda in kdo so njeni novinci?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine