Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Lovili so trojke in rekorde, igrali bolj malo

Tekma All-Star NBA vnovič selekciji vzhodne konference, nasmejani Luka Dončić se je prepustil ritmu drugih nastopajočih.
Prizor, ki pove marsikaj o tekmovalnosti med letošnjim dvobojem vseh zvezd: Luka Dončić in Bam Adebayo objeta spremljata dogajanje na parketu. FOTO: Stacy Revere/AFP
Prizor, ki pove marsikaj o tekmovalnosti med letošnjim dvobojem vseh zvezd: Luka Dončić in Bam Adebayo objeta spremljata dogajanje na parketu. FOTO: Stacy Revere/AFP
19. 2. 2024 | 17:02
19. 2. 2024 | 17:17
4:50

V nadaljevanju preberite:

Da je spektakel All-Star NBA izgubil zadnje ščepce tekmovalnega duha, lahko razberemo že iz osnovnih številk. Selekcija vzhodne konference je ugnala zahodne tekmece z 211:186, za 15 točk izboljšala strelski rekord prireditve in pri tem zadela kar 42 trojk. Kaj si misli o cirkuškem dogajanju na parketu, je pokazal tudi Luka Dončić, s povprečjem 34,2 točke najučinkovitejši v ligi NBA med vsemi nastopajočimi na ekshibiciji vseh zvezd. Ob porazu njegovega moštva v Indianapolisu se je zadovoljil s sedmimi točkami v 23 minutah.

Kako je svoj peti nastop na tekmah All-Star NBA doživel slovenski zvezdnik? S čim je izzval salvo smeha? Kolikšen je njegov strelski rekord v dvobojih vseh zvezd? Kdo je bil prvo ime letošnje prireditve v Indianapolisu in kdo prvi strelec? Zakaj je novi MVP ocenil, da je letos na vrsti za lovoriko? Koliko znaša skupni izid v zmagah na dosedanjih tekmah? Zakaj si komisar NBA Adam Silver spet beli glavo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine