Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Luka Dončić si preprosto ni mogel privoščiti poraza z Washingtonom

Košarkarji Dallasa so šele v zadnji četrtini strli odpor tekmeca, ki je pred tem klonil v 16 od zadnjih 20 dvobojev lige NBA.
Luka Dončić je sodnikom pokazal, da krvavi. Foto Jerome Miron/USA Today Sports
Luka Dončić je sodnikom pokazal, da krvavi. Foto Jerome Miron/USA Today Sports
13. 2. 2024 | 16:41
18. 2. 2024 | 22:14
4:39

V nadaljevanju preberite:

Ker bodo verjetno do konca sezone lovili mesto med prvo šesterico v zahodni konferenci lige NBA in neposredno uvrstitev v končnico, si košarkarji Dallasa skoraj ne smejo privoščiti slabega večera, kaj šele poraza proti realno slabšemu tekmecu. Pa vendar so se morali po odlični predstavi proti Oklahoma Cityju pošteno potruditi, da so s 112:104 ugnali Washington, ki je pred tem klonil v 16 od zadnjih 20 dvobojev. Luka Dončić in soborci so strli odpor gostov šele v zadnji četrtini, dobili so jo s 34:16.

Kdaj so košarkarji Dallasa pred tem nazadnje dosegli pet zaporednih zmag? Dončić se je razveselil desetega trojnega dvojčka v sezoni, kdo je pred njim v ligi NBA? Koliko jih je zbral v karieri? Kaj se je zgodilo, ko so Teksašani zaostajali s 86:95? Kako je predstavo slovenskega asa ocenil trener Jason Kidd? Pri Washingtonu je bil najučinkovitejši sin nekdanjega jugoslovanskega reprezentanta, kdo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine