Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

LeBron bi se lahko že danes vrnil na parket

LeBron James je zaradi poškodbe izpustil zadnjih 13 tekem v ligi NBA. Datum povratka še ni jasen, so pa v ekipi spremenili njegov status.
Povratek Jamesa je vse bližje. FOTO: USA Today
Povratek Jamesa je vse bližje. FOTO: USA Today
Š. R.
26. 3. 2023 | 11:53
26. 3. 2023 | 12:01
1:43

V ekipi Los Angeles Lakers precej pogrešajo še vedno enega najboljši igralcev lige LeBrona Jamesa, čeprav jim je tudi v njegovi odsotnosti uspelo zmagati nekaj pomembnih tekem. Na 13 tekmah, ki jih je od poškodbe 26. februarja James izpustil, so Lakers zabeležili osem zmag in pet porazov. 

Je pa v zadnjem tednu bilo prelitega ogromno črnila glede njegovega povratka. Najprej so vsi večji ameriški mediji poročali, da naj bi se James vrnil za zadnji teden sezone, nato pa je le nekaj ur kasneje James kar sam ovrgel te govorice, češ da trikrat dnevno trenira, da bo v vrhunski formi, ni pa še jasno, kdaj bo nazaj.

Že takrat je bilo slišati namigovanja, da bi se James lahko vrnil še pred zaključkom rednega dela. Uradnih informacij še ni, a so ga pri Los Angelesu za današnjo tekmo s Chicago Bulls premaknili s seznama tistih, ki bodo zagotovo odsotni na seznam tistih, pri katerih nastop visi v zraku (doubtful). 

S tem ima LeBron pravico, da že danes stopi na parket, če bi si to želel. Morda bo dobil nekaj minut, bolj verjetno pa je, da ga bomo prvič po koncu februarja pospremili na igrišču v prihajajočem tednu. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine