Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Kolesarstvo

Vroči Dragić k zmagi Miamija prispeval 21 točk (VIDEO)

Goran Dragić je bil drugi strelec Miamija, ki je po podaljšku premagal Detroit s 120:115. Luka Dončić z Dallasom v noči na torek ni igral.
Miamiju se je daljša klop poznala v podaljšku, ko so strli odpor Detroita. FOTO: Reuters
Miamiju se je daljša klop poznala v podaljšku, ko so strli odpor Detroita. FOTO: Reuters
6. 11. 2018 | 06:01
6. 11. 2018 | 07:58
2:18
Košarkarji Miamija so na uvodu v novo sezono precej neprepričljivi, tokrat pa jim je v Detroitu vendarle uspelo iztržiti četrto letošnjo zmago. Za to so potrebovali podaljšek, po katerem so slavili s 120:115, vnovič je dobro odigral tudi Goran Dragić, ki je dosegel 21 točk v 33 minutah na parketu.

Dragić je na začetku sezone v dobri formi, kljub temu pa ga trener Erik Spoelstra hitro pokliče iz igre in vztraja pri rotaciji vsaj devetih igralcev, s tem želi v ekipi ohraniti dovolj svežine. Dragić je 21 točkam dodal še sedem skokov, šest asistenc in blokado, nerazpoložen je bil le pri metu za tri točke, zadel je le enega iz šestih poizkusov. Dragić je prejšnjo tekmo proti Atlanti zaradi lažje poškodbe izpustil, tokrat pa v igri ni imel nobenih težav. 



Najboljši strelec Vročice je bil Josh Richardson s 27 točkami, pri Detroitu jih je Andre Drummond dosegel 25, ob tem pa vknjižil še neverjetnih 24 skokov. Miami se zdaj vrača na Florido, naslednja tekma jih čaka v noči na četrtek, ko v njihovo dvorano prihaja San Antonio.

Houston je po povratku Jamesa Hardna spet prišel na zmagovita pota in premagal Indiano z 98:94, Harden je dosegel 28 točk. Omeniti velja tudi zmago Oklahome proti New Orleansu s 122:116, to je bila po katastrofalnem uvodu že njihova peta zaporedna zmaga. 

Denver Nuggets so nadaljevali z dobro formo in proti Bostonu dosegli že deveto letošnjo zmago, z 48 točkami je eksplodiral Jamal Murray, kar je njegov osebni rekord v ligi NBA. Toronto je premagal Utah, ki mu v zadnjem času ne gre, Chicago je dobil dvoboj proti New York Knicks, Orlando pa dvoboj zaledja s Clevelandom. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine