Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Mike Tyson spet preseneča, zdaj prodaja gumijasta ušesa

Legendarni ameriški boksar Mike Tyson je svojo ponudbo izdelkov iz marihuane obogatil z gumijastimi bonboni.
Mike Tyson je na instagramu razkril podobo najnovejšega in morda tudi najbolj kontroverznega izdelka doslej. FOTO: Twitter
Mike Tyson je na instagramu razkril podobo najnovejšega in morda tudi najbolj kontroverznega izdelka doslej. FOTO: Twitter
16. 3. 2022 | 14:00
1:20

Gre za bonbone pomenljive oblike, saj namreč prikazujejo deloma odgriznjena ušesa. Mike Tyson je v enem najslavnejših obračunov težke kategorije vseh časov leta 1997 odgriznil zgornji del ušesa ameriškega rivala Evanderja Holyfielda, zaradi česar so mu za več kot eno leto odvzeli boksarsko licenco, plačati pa je moral več kot 2,7 milijona evrov kazni.

Produkt, ki ga tržijo pod imenom »Mike Bites« (Mike grize oziroma Mikovi prigrizki, op. a.), naj bi se kmalu pojavil na policah v več kot stotih prodajalnah v Kaliforniji, kjer je uživanje marihuane za osebno uporabo legalizirano. Posel na Tysonovem ranču blizu mesta Desert Hot Springs v južni Kaliforniji, kjer goji konopljo, baje cveti – menda zasluži skoraj 600.000 evrov na mesec.

Tyson sicer napoveduje tudi gradnjo letovišča na več kot 1,5 kvadratnega kilometra površine, vse bi bilo seveda v znamenju marihuane, a tudi glasbenih festivalov in najdaljše počasne reke na svetu.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine