Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Mike Tyson z marihuane presedlal na strup puščavskih žab

Po tem, ko že lep čas prideluje marihuano, je Mike Tyson našel novo strast, ki ga je, kot je zatrdil v zadnjih izjavah, povsem spremenila.
Mika Tysona so nasmejanega takole »ujeli« tudi med nedavnim obračunom Saula Alvareza in Caleba Planta v Las Vegasu. FOTO: Joe Camporeale/USA Today Sports
Mika Tysona so nasmejanega takole »ujeli« tudi med nedavnim obračunom Saula Alvareza in Caleba Planta v Las Vegasu. FOTO: Joe Camporeale/USA Today Sports
18. 11. 2021 | 15:00
19. 11. 2021 | 16:06
2:01

Legendarni ameriški boksar Mike Tyson tudi več kot 16 let po upokojitvi redno skrbi za odmevne zgodbe. Po tem, ko je ostal brez nevarne domače živali, bengalskega tigra, ki je ugriznil neko žensko (Tyson je plačal 250.000 evrov odškodnine), je na novinarski konferenci v Miamiju razkril, da mu je strup puščavske žabe spremenil življenje.

»Poskusil sem trde droge, a nič se ne more primerjati s tem. Poskusil sem ga že kakšnih 53-krat. Prvič pa sem 'umrl', nič se ne more primerjati s tistim 'tripom'. Sam sebi sem bil najtežji tekmec. Imel sem nizko samopodobo, kar se ljudem z velikimi egi pogosto dogaja. Ta žaba pa zabriše ego,« je dejal Tyson, čigar puščavski ranč, kjer prideluje velike količine marihuane, naj bi že imel posebno gojišče teh dvoživk.  

Na svet gleda drugače

»Prvič sem poskusil kot izziv. To je bila druga dimenzija. Prej sem bil kot razvalina,« je zadovoljen Tyson. Žaba, s polnim imenom žaba puščave Sonora (tudi koloradska rečna žaba), sedem mesecev v letu preživi pod zemljo, njen strup pa se nato inhalira. Tyson se za izvrstno formo, v zadnjih letih je izgubil skoraj 50 kilogramov, novembra lani pa se je njegov ekshibicijski obračun z Royem Jonesom mlajšim končal brez zmagovalca, zahvaljuje tudi svojim novim najboljšim prijateljicam.

»Ljudje lahko vidijo, kako sem se spremenil. Moje razmišljanje ni bilo dovolj sofisticirano, da bi razumel, kaj se je zgodilo, a življenje se mi je drastično obrnilo na bolje. Ta strup ti pomaga razviti maksimalen potencial. Zdaj na svet gledam drugače. Vse je le ljubezen,« trdi Tyson.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine