Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Drugi športi

Prehiteva tudi najboljše tekmece, svoje vplivnice ne dohaja

Motokrosist Jan Pancar želi v Španiji potrditi odlično formo in prepričati tovarniška moštva. Če bo lahko, bo pomagal Timu Gajserju. Veseli se pokala narodov.
Jan Pancar se veseli zadnjih izzivov. FOTO: Črt Piksi
Jan Pancar se veseli zadnjih izzivov. FOTO: Črt Piksi
26. 9. 2024 | 05:00
0:30

V nadaljevanju preberite:

Z avtodomom in prikolico so se motokrosist Jan Pancar, oče Igor in dekle Lana zjutraj odpravili na zadnjo dirko sezone svetovnega prvenstva. Mestece Cozar v osrednji Španiji je oddaljeno približno 2200 km od Trebnjega. V ekipi TEM JP253 KTM vlada dobro vzdušje, saj je Pancar nazadnje na Kitajskem s petim mestom dosegel rezultat kariere. Na VN Kastilje-La Manche bo konec tedna padla odločitev o svetovnem prvaku v razredu MXGP, prvi oktobrski vikend pa bo namenjen pokalu narodov v Veliki Britaniji.

»Malo je že 'zafrknil', ampak ima še vedno lepe možnosti, da mu uspe. V motokrosu se lahko veliko zgodi že na enem štartu. Vsakemu se lahko pripeti padec, kot se je Timu v prvi vožnji. Če bo dobil kvalifikacije in obe vožnji, bo Prado težko vselej drugi. Vse je odprto,« o možnosti Tima Gajserja, da osvoji šesti naslov svetovnega prvaka, razmišlja Pancar. Razlika v Špančev prid je sedem točk.

Kaj je še povedal Jan Pancar v intervjuju za Delo? Mu MXGP že prinaša zaslužek? Kdo je njegovo dekle in v čem ga prekaša? 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine