Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Sobotna priloga

Popolni kulinarični dom

Kakšna je prihodnost restavracij? V Sloveniji je največ ljudi, ki so trenutno brezposelni, prav iz gostinstva in turizma. Bodo morali zamenjati poklic?
Restavracija JB je sicer zaprta, a kulinarični užitki živijo naprej. Foto Jože Suhadolnik
Restavracija JB je sicer zaprta, a kulinarični užitki živijo naprej. Foto Jože Suhadolnik
6. 2. 2021 | 06:00
14:16
- Je za nastanek restavracij kriva francoska revolucija ali revolucionarna želja po zdravi hrani?
- Lastniki restavracij in gostinci se zadolžujejo, da bi lahko plačali zaposlene in visoke najemnine, prihodnost je negotova.
- Sodobni čas je najbrž edini, v katerem si lahko prav vsi privoščimo hrano v gostilnah in restavracijah, nekoč so najbrž to lahko naredili le ob posebnih priložnostih.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine