Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Okužen je bil tudi ameriški prvi sin slovenskih korenin

Mama Melania na spletni strani Bele hiše poroča o izkušnjah svoje družine s covidom-19.
Ameriška prva družina pred Belo hišo. FOTO: Tasos Katopodis/AFP
Ameriška prva družina pred Belo hišo. FOTO: Tasos Katopodis/AFP
15. 10. 2020 | 00:02
15. 10. 2020 | 08:10
1:56
Washington – Ne le ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania, tudi njun sin Barron se je okužil z novim koronavirusom. »Seveda sem takoj pomislila na najinega sina,« je ameriška prva dama slovenskega rodu sporočila v eseju z naslovom Moja osebna izkušnja s covidom-19, objavljenem na spletni strani Bele hiše. Prvo testiranje takoj po naznanitvi okužbe staršev je bilo še negativno, naslednje pa ne več.

Štirinajstletni Barron, ki po nekaterih poročilih tudi sam govori slovensko, je zdaj spet negativen, kot močan mladenič tudi ni zbolel. Njegov predsedniški oče je moral, nasprotno, v bolnišnico na najsodobnejše terapije s protitelesi, steroidi, protivirusnimi zdravili, vitamini in drugim, mama Melania se je zdravila v Beli hiši. Kot je sporočila, se je odločila za naravno pot z vitamini in zdravo prehrano, a so jo vseeno zadeli bolečine po vsem telesu, kašelj, glavoboli in velika utrujenost.

image_alt
»Ozdravljeni« Donald Trump spet na predvolilnem zborovanju


Donald, Melania in Barron Trump z drugimi člani družine. FOTO: Brendan Smialowski/AFP
Donald, Melania in Barron Trump z drugimi člani družine. FOTO: Brendan Smialowski/AFP


Po eni strani je bila vesela, da so šli vsi trije skozi to v istem času, tako da so lahko skrbeli drug za drugega in bili skupaj, je sporočila. Zdaj je Donald Trump že zdrav, kot zatrjuje sam in kot dokazujejo njegovi številni predvolilni nastopi, brez nevarnega virusa pa je tudi Melania in se bo kmalu vrnila k svojim obveznostim. Spregovorila je tudi o »negativni energiji« med hitrim približevanjem volitev, a se zahvalila za vse molitve za zdravje njene družine ter sporočila, da tudi sama vsak dan misli na bolne in njihove bližnje.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine