Cilj podjetniško-inovacijskega stičišča je krepiti sodelovanje akademske sfere, raziskovalnih institucij in gospodarstva.
![Slovenija na področju kmetijstva in živilstva spada v skupino skromnih in zmernih inovatorjev. FOTO: Eit Food Hub](https://www.delo.si/media/images/20210711/982837.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Slovenija na področju kmetijstva in živilstva spada v skupino skromnih in zmernih inovatorjev. FOTO: Eit Food Hub
V nadaljevanju preberite:
Slovenija na področju inovacij v agroživilstvu zaostaja za povprečjem EU. Ključen je preskok izumov oziroma znanstvenih raziskav v komercializacijo. Zagonska podjetja bodo dobila priložnost preizkusiti svoje proizvode ali storitve na testnih kmetijah.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITE Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji