Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Nastaja e-vodnik za starejše

V okviru medobčinske pobude Čezmejno e-sodelovanje v e-regiji nastaja vodnik storitev za starejše (55+) v Sloveniji.
Foto:Jure Eržen
Foto:Jure Eržen
28. 12. 2018 | 19:00
28. 12. 2018 | 19:02
1:42

V okviru medobčinske pobude Čezmejno e-sodelovanje v e-regiji nastaja vodnik storitev za starejše (55+) v Sloveniji, sporoča programski koordinator projekta dr. Jože Gričar.

V nastajajočem vodniku je že kar nekaj organizacij, med njimi nekatera ministrstva, občine, Telekom in združenje bank. Skupina, ki oblikuje vodnik, se bo naslednjič sestala 16. januarja v prostorih Zpiza. Takrat bodo na vrsti predstavitve ponudbe in izkušenj glede storitev za starejše pri zagotavljanju e-storitev, ki jih izvajajo na zavodu za zdravstveno zavarovanje, na ministrstvu za javno upravo in v javnem zavodu Dom Danice Vogrinec iz Maribora.

Kakor načrtujejo, bo prvi osnutek vodnika predstavljen v Škofji Loki 9. aprila.

Že letos so sicer opravili več srečanj, med drugim z zaslužnimi profesorji mariborske univerze v prvi polovici decembra, sem sodijo sodelovanje s štajersko gospodarsko zbornico in mariborsko univerzo ter srečanja na temo prenosa znanja za potrebe starajočega prebivalstva. Prihodnje leto napovedujejo v maju akademije e-promocije kulturne dediščine v porečju Krke in Kolpe v Novem mestu, septembra počastitev 550-letnice frančiškanov v Novem mestu ...

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine