Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Tako kot smo jedli, verjetno ne bomo več

Gastronomski glasnik ponuja panoramski pogled na industrijo restavracij, »realistično diagnozo stanja«, začinjeno s pogledi v morebitne nove trende.
Leto so francoske restavracije začele s primanjkljajem 32 milijard iz prejšnjega leta, glede na leto prej je padec prihodkov ocenjen na 52 odstotkov. Foto Gonzalo Fuentes/Reuters
Leto so francoske restavracije začele s primanjkljajem 32 milijard iz prejšnjega leta, glede na leto prej je padec prihodkov ocenjen na 52 odstotkov. Foto Gonzalo Fuentes/Reuters
7. 2. 2021 | 15:01
7. 2. 2021 | 15:24
14:36
Ko se je pred petimi leti pojavila La Liste,je bilo jasno: v dobro utečen stroj kulinaričnih vodnikov je vdrla moč digitalnega. La Liste nima svojih ocenjevalcev, lestvico najodličnejših restavracij na svetu »transparentno, nevtralno in objektivno« sestavi algoritem.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine